076 782 0982

Optimaal rendement op de camping​

Bel met Klapkot

Campingexploitatie naar een hoger niveau

Met het innovatieve Klapkot kun je het campingterrein transformeren en meer omzet creëren.

Camping/vakantiegangers verlangen naar de vrijheid van de buitenlucht, maar willen niet inleveren op comfort. Dat is waar de mobiele recreatiewoning van Klapkot in beeld komt.

De harmonieuze combinatie van luxe en recreëren zijn de sterke eigenschappen van het Klapkot. Het compacte en mobiele concept maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met de plaatsing van de Klapkotten op het campingterrein.

Graag helpen we bij het ontwikkelen van een passend plan.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Klapkot campingexploitatie naar een hoger niveau tilt.

De voordelen van de mobiele recreatiewoning van Klapkot

Flexibiliteit

Een van de belangrijkste voordelen van het Klapkot is de flexibiliteit in plaatsing. Deze comfortabele en goed uitgeruste vakantiewoningen zijn op verschillende locaties op je camping neer te zetten, zelfs op een kampeerplaats, en eenvoudig te verplaatsen wanneer dat nodig is.

Hoogwaardige voorzieningen

Het Klapkot is ontworpen met het comfort van de gasten in gedachten. Elke woning is voorzien van moderne voorzieningen, zoals een volwaardige keuken van maar liefst 2,4meter lengte, een comfortabele woonkamer, een eigen badkamer en comfortabele slaapplaatsen. Gasten kunnen genieten van een echt thuisgevoel op de camping.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in het ontwerp van het Klapkot. De Klapkotten zijn gebouwd om lang mee te gaan, denk aan de Western Red Cedar kozijnen, aluminium gevelbekleding en een EPDM dakbedekking. Ze zijn goed geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing en LED verlichting. Dit helpt niet alleen het milieu te beschermen, maar vermindert ook de operationele kosten op de lange termijn én zijn ze het hele jaar te exploiteren.

Aantrekkelijk voor diverse doelgroepen

De Mobiele Recreatiewoning van Klapkot is geschikt voor verschillende doelgroepen, van gezinnen tot koppels en vriendengroepen. Deze brede aantrekkingskracht vergroot de potentiële markt en biedt de mogelijkheid om het hele jaar door gasten te ontvangen. Met Klapkot kun je jouw camping onderscheiden van de rest en een breder publiek aantrekken. Creëer luxe en comfort waarin gasten kunnen ontspannen en genieten van de prachtige omgeving van jouw camping.

Opbrengstverhogend

Door Mobiele Recreatiewoningen van Klapkot op de camping te plaatsen, zijn de inkomsten aanzienlijk te verhogen. Deze luxe accommodaties trekken gasten aan die bereid zijn te betalen voor comfort en gemak. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om de camping gedurende het hele jaar te exploiteren, in plaats van alleen tijdens het zomerseizoen.

Conclusie

De Mobiele Recreatiewoning van Klapkot biedt campingexploitanten een winstgevende en duurzame oplossing om hun aanbod uit te breiden en gasten te verwennen met comfort en luxe. Met flexibele plaatsingsopties, hoogwaardige voorzieningen en duurzame kenmerken, is dit product de sleutel tot het vergroten van uw succes op de campingmarkt. Investeer in de toekomst van de camping en ontdek hoe de Mobiele Recreatiewoning van Klapkot de exploitatie naar nieuwe hoogten kan brengen.

Ik wil graag meer informatie!

Vul je gegevens in en wij voorzien je graag van meer informatie over het klapkot