076 782 0982

Ontsnappen aan de dagelijkse sleur

Bel met Klapkot

Mobiel vakantiehuis van Klapkot

Bij Klapkot weten we dat de wens om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur nooit uit de mode raakt. Daarom hebben we ons mobiel vakantiehuis ontworpen, perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gezellig toevluchtsoord voor recreatie, en een vaste seizoens- of jaarplaats op een camping hebben of overwegen.

Genieten van de vrijheid en schoonheid van de natuur

Een toevluchtsoord voor ontspanning

Ons mobiel vakantiehuis is speciaal ontworpen om je een oase van ontspanning te bieden. Deze knusse en comfortabele verblijven zijn de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Of je nu een weekendje wilt doorbrengen of een langere vakantie plant, het Klapkot staat voor je klaar.

Klapkot bied je de mogelijkheid om te genieten van de vrijheid en schoonheid van de natuur, zonder concessies te doen aan comfort en gemak. Het is jouw eigen stijlvolle ‘’vakantiehuis’’ op wielen, speciaal ontworpen voor een aangenaam/ fantastisch/ geweldig verblijf op kampeerplaatsen.

Topmaterialen

Klapkot is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een duurzame en energiezuinige leefruimte. Met slimme opbergoplossingen, een volwaardige keuken en comfortabele slaapvoorzieningen is Klapkot de ideale oplossing voor avontuurlijk ingestelde buitenmensen die graag langer op kampeerplaatsen willen verblijven.

De flexibiliteit van mobiliteit

Een van de grote voordelen van ons mobiele vakantiehuis is hun verplaatsbaarheid. Je kunt met je Klapkot kiezen voor lange tijd op 1 locatie, maar ook telkens weer nieuwe plekken ontdekken. Geniet van de vrijheid om je verblijf aan te passen aan je wensen en verlangens.

Seizoens- of jaarplaats op de camping

Voor degenen die de voorkeur geven aan een permanente setting, bieden veel campings de mogelijkheid om je Klapkot op een seizoens- of jaarplaats te installeren. Hier kun je het hele seizoen of zelfs het hele jaar door genieten van de rust en schoonheid van de natuur, terwijl je nog steeds kunt profiteren van de voorzieningen van de camping.

Een hechte gemeenschap

Met Klapkot heb je je eigen ‘huisje’ maar maak je toch deel uit van de (camping)locatie met gelijkgestemde recreanten. Je zult al snel merken dat het delen van verhalen en ervaringen met medebewoners van de camping een onvergetelijk onderdeel wordt van je verblijf. Zeker als veel van die verhalen gaan over jouw bijzondere Klapkot met die mooie uitstraling.

Klapkot - Jouw partner voor recreatie

Kies voor Klapkot en ervaar de vrijheid, flexibiliteit en comfort van een mobiel vakantiehuis. Neem vandaag nog contact met ons op om je volgende avontuur te plannen!

Ontdek de wereld met Klapkot en beleef recreatie op jouw manier.

 

Ik wil graag meer informatie!

Vul je gegevens in en wij voorzien je graag van meer informatie over het klapkot