076 782 0982

Ervaar Klapkot van dichtbij

Bij Klapkot creëren we de toekomst van mobiele recreatiewoningen en tiny houses. We nodigen je uit om onze unieke ontwerpen zelf te ervaren. Dat kan  op verschillende manieren. 

Of je nu geïnteresseerd bent in een weekendje demoslapen op een van onze campinglocaties, ons wilt ontmoeten op een beurs of demo-uitklapdag, of een bezoek wilt brengen aan onze fabriek en showroom in Breda, wij staan voor je klaar.

Demoslapen op Campinglocaties

Probeer Klapkot uit door een nachtje te slapen in een van onze mobiele recreatiewoningen op een van onze geselecteerde campinglocaties. Ervaar het comfort en de innovatie van Klapkot in een echte campingsetting en ontdek hoe onze woningen jouw recreatie- of woonervaring kunnen verrijken.

Beurzen en Demo-Uitklapdagen

Klapkot is regelmatig te vinden op beurzen en tijdens speciale demo-uitklapdagen. Kom langs om onze woningen in actie te zien, stel je vragen en ontdek alle mogelijkheden die Klapkot te bieden heeft. Kijk naar de data onder de foto in de demo-kalender. Onze experts staan klaar om je alles te vertellen over de voordelen en het gebruik van onze mobiele woningen. 

Bezoek Onze Fabriek en Showroom in Breda

Voor een diepgaande kennismaking met Klapkot ben je van harte welkom in onze fabriek en showroom in Breda. Hier kun je onze woningen in detail bekijken, de materialen voelen en de bouwkwaliteit zelf ervaren. Ontmoet ons team en zie hoe wij met passie en vakmanschap werken aan jouw perfecte mobiele woning.

Kom in contact met Klapkot en ontdek hoe wij jouw recreatie- of woondromen waar kunnen maken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je de toekomst van mobiel wonen te laten zien!

Demodata

Demodag augustus

Van

3 augustus, 2024 10:00

tot

3 augustus, 2024 16:00

Demodag Almere

Almere Nederland

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Van

12 november, 2024 10:00

tot

14 november, 2024 18:00

Recreatie Vakbeurs

Hardenberg

...en zo klapt een Klapkot