076 782 0982

Over ons

Klapkot: een initiatief van twee creatieve geesten. Christel is architect en Bart aannemer. Samen vullen ze elkaar perfect aan.

Vanuit een liefde voor kamperen, samen met het gezin, werden ze geprikkeld: design en techniek samenbrengen voor dé ultieme kampeerervaring. Een nieuwe kampeerervaring. Bij Klapkot geloven we dat het anders kan. Buiten de gebaande paden, weg van de standaard. Exclusief, met oog voor detail en bovenal innovatief.

Wie klapt er:

Bart Verdeijen

Opperklapper

Jeroen Roijakkers

Verkoopklapper

Christel Smeets

Ontwerpklapper

Wilco Nieuwenhoff

Euroklapper

Portretten Bart en Christel zijn gemaakt door Ilse Wolf

Innovatief klapsysteem

Het Klapkot neem je overal mee naartoe. Een complete vakantiewoning op wielen, met afmetingen niet groter dan een caravan. Dankzij deze afmetingen en het platte dak is hij makkelijk te transporteren én te stallen. Het klapsysteem is slim ontworpen en daarmee eenvoudig te bedienen, zodat de vakantie na aankomst meteen kan beginnen.

Het Klapkot dankt zijn naam aan de functionaliteit die deze vakantiewoning zo bijzonder maakt: het uitklappen van de woning. Op die manier wordt het leefoppervlak vergroot met hetzelfde comfort als de rest van de woning. Ideaal bij slechtere weersomstandigheden, zoals kou, regen en harde wind.